AHN0322468914 Banner_Blanco 1440 x 180 2.0

Veelgestelde vragen

AH Premium algemeen

Wat is 'Mijn Albert Heijn Premium'?

Het is een betaald loyaliteitsprogramma van Albert Heijn, gelinkt aan Mijn Albert Heijn. Je betaalt 12 euro per jaar en daarvoor krijg je onderstaande belangrijkste voordelen:

  • 10% korting op alle biologische producten (niet geldig in combinatie met andere kortingen)
  • 2x zo snel digitaal sparen (geldt niet voor fysieke spaaritems zoals voetbalplaatjes)
  • 2x zo snel Koopzegels sparen, dit moet je wel altijd zelf eerst aanzetten
  • 2x so snel AH Miles sparen, tenminste als je Air Miles kaart gekoppeld is aan je profiel
  • 10 Mijn Bonus Box aanbiedingen ipv 5
  • Tot 50% korting op geselecteerde abonnementen (aanbod is variabel), waaronder 10% korting op de 12 maanden AH Bezorgbundel.
  • Actuele lijst met geselecteerde abonnementen vind je op premium.ah.nl

Profiteer nu van al deze voordelen en ga naar ah.nl/premium om je Mijn Albert Heijn Premium te activeren.

Waarom heb ik een geactiveerde Bonuskaart noodzakelijk?

Premium is een persoonsgebonden abonnement en onderdeel van het loyaliteitsprogramma van Albert Heijn. Met een geactiveerde Bonuskaart kunnen we je het beste van dienst zijn. Om gebruik te maken van bijvoorbeeld Mijn Bonus Box en de AH Bezorgbundel, is ook een geactiveerde Bonuskaart nodig.

Wanneer kan ik AH Premium stopzetten?

Je kan Mijn AH Premium meteen opzeggen voor einde looptijd. Dit kan tot een maand voor de einddatum. Na de einddatum heb je één maand opzegtermijn.

Geldt AH Premium ook voor AH Compact?

Jazeker, alle voordelen werken ook voor online bestellingen via AH Compact. Er is alleen geen ingang van AH Premium in de AH Compact app. Om je abonnement in te zien en bijvoorbeeld stop te zetten heb je dus wel de AH app nodig.

Koopzegels:

Hoe kan ik dubbel sparen voor AH Koopzegels? 

Dat kan je alleen aanzetten via de AH app. Ga naar ‘Koopzegel’ via de tegel in de app, dan naar 2x zo snel sparen, daar kan je kiezen voor ‘activeer koopzegels’. Je krijgt nog een pop-up of je het zeker weet, klik op ‘bevestigen’ en je spaart voor dubbele koopzegels. Houd er wel rekening mee dat het enkele minuten kan duren voordat we je verzoek verwerkt hebben

Ik wil liever niet dubbel koopzegels sparen, wat moet ik dan doen?

In dat gevoel hoef je niets te doen. Deze optie staat standaard uit, maar als je je bedenkt, dan kan je dat altijd nog aanzetten in de AH app.

Ik heb dubbel koopzegels aangezet, maar wil dit eigenlijk niet meer, wat moet ik doen?

Dit kan je op elk moment uitzetten via de AH app. 

Hoe kan ik op mijn kassabon/digitale factuur zien of ik dubbele koopzegels heb gekregen?

Dit vind je terug onder het kopje ‘Koopzegels premium’ op de bon. 

Ik heb 2x zo snel sparen aangezet voor koopzegels, maar ik krijg geen dubbele koopzegels, wat nu?

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als je voor mij het e-mailadres hebt van je AH Premium account, dan ga ik het voor je uit laten zoeken. 

Ik wist niet dat ik zelf dubbel sparen voor koopzegels moest aanzetten. Ik heb nu al een boodschappen gedaan. Kan ik daar nog dubbele koopzegels voor krijgen?

Nee het is helaas niet mogelijk om dit achteraf met terugwerkende kracht nog koopzegels toe te voegen.

AH Miles

Ik heb geen dubbele AH Miles gehad hoe kan dat?

Je ontvangt alleen dubbele AH Miles als jouw Air Mileskaartnummer is gekoppeld aan je AH Premium account. Dit kan je herkennen op de kassabon doordat er voor je Air Mileskaartnummer een sterretje staat. Is dit ook zo op de digitale pakbon bij online bestellingen n.n.b. ? Neen

Ik heb pas later mijn Air Miles gekoppeld, kan ik alsnog AH Miles krijgen op mijn vorige aankopen?

Nee, het is helaas niet mogelijk om achteraf met terugwerkende kracht nog AH Miles toe te voegen aan je account.

Mijn (dubbele) AH Miles zijn niet bijgeschreven wat nu?

Het kan soms even duren voordat deze zijn bijgeschreven. Bij winkelaankopen kan het zo’n 24 uur duren en bij online aankopen tot 5 werkdagen.

Kan ik mijn Air Miles kaartnummer aan meerdere (premium) accounts koppelen?

Ja dat kan, maar weet wel dat je alleen dubbele AH Miles krijgt als de andere accounts ook AH Premium accounts zijn. Ook is het belangrijk om te realiseren dat verzilveren van de Air Miles ook kan via alle gekoppelde Bonuskaarten, dus maak hier goede afspraken over.

Waar kan ik controleren of ik wel dubbele AH Miles heb gekregen?

Op dit moment kan je dat alleen nog controleren via je Air Miles account. Normaal zou je 1 AH Mile per 2.50 euro krijgen, maar met AH Premium ontvang je 2 AH Miles per 2.50 euro. Bepaalde artikelen zijn wettelijk uitgesloten zoals tabak, zuigelingenvoeding tot 1 jaar en loterijartikelen.

Mijn Bonus Box

Ik heb AH Premium, maar kan toch maar 5 artikelen activeren, hoe kan dat?

Als je net AH Premium hebt aangeschaft, kan het tot 15 minuten duren voordat je alle 10 aanbiedingen kunt activeren. Als je al Mijn Bonus Box al gebruikte, kan het tot 1 uur duren voordat de overige 5 aanbiedingen te activeren zijn.

Mijn abonnement loopt halverwege de week af, kan ik alsnog 10 aanbiedingen activeren?

Als je er maar voor zorgt dat je de 10 aanbiedingen voor het verlopen van AH Premium hebt geactiveerd, kan je ze de hele week nog gebruiken.

Ik heb een gekoppelde Bonuskaart met iemand die AH Premium heeft, maar kan maar 5 aanbiedingen activeren, hoe kan dat?

AH Premium is een persoonsgebonden abonnement. De voordelen gelden daarom uitsluitend met de Bonuskaart van de abonnementhouder en niet met eventueel gekoppelde accounts.

Tot 50% korting op abonnementen

Wat voor abonnementen kan ik afsluiten via Premium.ah.nl?

Het aanbod van de abonnementen kan elke dag verschillen en er zijn geen rechten aan te ontlenen. De abonnementen zijn gemaximeerd op 1 abonnement per AH Premium account per jaar. Ga naar premium.ah.nl om het huidige aanbod te bekijken.

Ik heb de kortingscode niet ontvangen, wat nu?

Je ontvangt eerst altijd een bevestigingsmail met je aankoop. Hier staat nog geen actiecode in. Het kan enkele minuten duren voordat je de e-mail met kortingscode ontvangt. Check ook altijd je ongewenste post of de mail wellicht daar terecht is gekomen. Heb je na 30 minuten nog steeds geen mail met kortingscode neem dan contact op met onze klantenservice.

Waar kan ik de kortingscode precies verzilveren?

In de e-mail met de kortingscode staat ook een link naar de speciale pagina van onze partner. Daar kan je je aanmelden en je kortingscode verzilveren.

Wordt mijn abonnement bij jullie partner automatisch verlengd?

Je kan dit het beste controleren bij de actievoorwaarden van de partner van je abonnement. Om de korting via AH Premium ook in het tweede jaar te ontvangen, zul je een nieuwe actiecode moeten aanschaffen. Dit is nodig zodat de partner kan verifiëren dat je recht hebt op de korting. Onze partners hebben geen inzage of je jouw AH Premium hebt verlengd.

Ik heb een vraag over mijn abonnement, wat nu? 

Voor specifieke vragen over het aangeschafte abonnement verwijzen we je door naar de klantenservice van de desbetreffende partner. Zij kunnen je het beste helpen om je vraag te beantwoorden.

10% korting op biologisch assortiment

Geldt de 10% korting bovenop de Bonusaanbiedingen?

Nee, we geven geen korting op korting. De Bonus (box) aanbiedingen gelden altijd boven AH Premium korting.

Op welke biologische producten krijg ik 10% korting?

Op alle biologische producten, behalve wettelijk uitgesloten producten zoals bijvoorbeeld babyvoeding.

Ik heb wel AH Premium, maar krijg geen 10% korting, wat nu?

Controleer eerst of je wel het juiste Bonuskaartnummer hebt gescand. Is dat het geval, neem dan contact op met onze klantenservice, dan gaan we voor je uitzoeken waarom de korting niet is verwerkt.

Hoe zie ik de 10% korting terug op de bon?

De korting vind je terug onder het kopje ‘BIO PREMIUM’.