Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Ga op ontdekkingstocht in de wereld van de dieren. Ontdek de jungle en stap in de boot. Vaar langs zwemmende olifanten en zingende gibbons. Neem de tijd en spot kleurrijke vogels en bijzondere reptielen. Kijk omhoog en zie vari’s en maki’s in de boomtoppen óf klauter via touwbruggen omhoog en bekijk de jungle van bovenaf.    

In WILDLANDS beleef je de natuur op allerlei manieren. Maak een rit in de safaritruck en zie giraffen, neushoorns en zebra's van wel héél dichtbij en leef je uit in Animazia, het overdekte XL-speelparadijs. Wandel langs de Leeuwenberg en zie hoe de nieuwe leeuwenman en de leeuwinnen liggen te rusten op de rotsen, genieten van de zon en uitkijken over de savanne. Kom even tot rust in de Vlindertempel en verwonder je over de schoonheid van de natuur. Sta in Nortica oog in oog met de ijsberen en pinguïns, die onder water de gekste caperiolen uithalen en bewonder de zwemkunsten van de jonge schattige zeehonden. Maak er samen met vrienden en familie een onvergetelijk dagje uit van!

Toon meer

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen

Openingstijden
Kijk voor de openingstijden en meer actuele informatie op www.wildlands.nl 

Toon meer

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je de bestelde e-tickets op het opgeven e-mailadres. Reserveren via www.wildlands.nl/bezoeken de gewenste dag van bezoek. Neem je reserveringsbevestiging samen met de ontvangen e-tickets mee om toegang te verkrijgen tot het park.

Voorwaarden

- Reserveren is verplicht via www.wildlands.nl/bezoeken 

- Neem zowel dit e-ticket als het reserveringsbewijs mee naar WILDLANDS 

- De korting geldt op de reguliere kassaprijs 

- Dit entreeticket is geldig tot en met 28 maart 2025

- Niet geldig in combinatie met andere acties, (groeps)kortingen, Air Miles of elders verkregen entreebewijzen 

- Kinderen t/m 2 jaar ontvangen gratis entree

- Let op: voor kinderen tussen 3-9 jaar is er een gereduceerd tarief, klik op het dropdown menu om deze te selecteren

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje

Toon meer