3 Indoor Skydive flights p.p. – Indoor Skydive Roosendaal

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Bij Indoor Skydive Roosendaal beleef je het unieke gevoel van een ‘vrije val’-ervaring zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Je zweeft namelijk puur op de kracht van de wind. Tijdens jouw indoor skydive flight sta je altijd onder begeleiding van een professionele instructeur. Dit zorgt ervoor dat echt iedereen, van jong tot oud, deze unieke ervaring kan beleven.    

Ben jij klaar om te indoor skydiven? Kom naar Indoor Skydive Roosendaal voor deze onvergetelijke ervaring. Zweef op de kracht van de wind, laat de adrenaline door je lijf gieren en geniet van het moment!

Eén enkele indoor skydive noemen we een flight. Een flight duurt 60 seconden, dat is ruim 2 keer zo lang als een buitensprong! 3 indoor skydive flights staan gelijk aan 6 vliegtuigsprongen. Het indoor skydiven is inclusief vlieguitrusting, begeleiding van een professionele instructeur, instructies met video en een certificaat na afloop. De minimum leeftijd om te mogen indoor skydiven is 4 jaar.

Indoor Skydive Roosendaal
De Stok 24
4703 SZ Roosendaal

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op www.indoorskydive.com

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Let op, dit is niet je toegangsbewijs. Het vooraf reserveren van je bezoek o.v.v. de vouchercode is verplicht via www.indoorskydive.com/tickets ‘vouchers’, op basis van beschikbaarheid. Neem de bevestiging die je van Indoor Skydive Roosendaal ontvangt mee op de dag van bezoek.

Voorwaarden

- Geldig voor een bezoek t/m 30 september 2025 (m.u.v. de kerstvakantie 20-12-2024 t/m 05-01-2025), op basis van beschikbaarheid)

- Geldig bij Indoor Skydive Roosendaal

- Inclusief vlieguitrusting en vliegcertificaat

- Inclusief instructie en demonstratie door een gediplomeerde instructeur

- Geen onderscheid tussen kind of volwassene (vanaf 4 jaar)

- 1 ticket is geldig voor 1 persoon

- Het vooraf reserveren van je bezoek o.v.v. de vouchercode is verplicht via www.indoorskydive.com/tickets onder de sectie ‘Vouchers’, op basis van beschikbaarheid

- De reservering wordt op locatie gecontroleerd op geldigheid

- De AH-voucher is een betaalbewijs en geen toegangsbewijs

- Niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen en arrangementen

- Niet inwisselbaar voor een andere periode, contanten of anderszins inwisselbaar

- Op reeds gekochte en/of verzilverde tickets (zowel voor het maken van een reservering als voor het daadwerkelijke bezoek) wordt geen restitutie verleend.

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje