Nu 58% korting op een Cheflix abonnement

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Met Cheflix leer je thuis koken van topchefs zoals Ron Blaauw, Hans van Wolde en Soenil Bahadoer. Leer pasta carbonara, rendang, steak tartaar, pizza en vele andere gerechten maken zoals je het nog niet eerder hebt geproefd.

Chefs uit binnen- en buitenland nemen jou in handige video kooklessen mee op een culinaire reis, waarin je heerlijke recepten leert koken en tegelijkertijd handige kooktechnieken ontdekt.

Cheflix is geschikt voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd. Met ruim 500 video’s kun je jouw smaakpapillen overuren laten draaien en vrienden/familie verrassen met heerlijke gerechten.

Toon meer

Contact

Overige informatie
Kijk voor overige informatie op www.cheflix.com/nl 

Toon meer

Werkwijze

  1. Schaf een vouchercode aan via AH Premium. Na de aanschaf wordt jouw unieke vouchercode automatisch toegestuurd via de mail.
  2. Ga vervolgens naar www.cheflix.com/inwisselen selecteer in stap 2 van het registratieproces het 'Standaard abonnement'.
  3. Verzilver in stap 3 jouw vouchercode (na selectie van een betaalmethode) door 'Ik heb een vouchercode' te selecteren en te klikken op 'Verzilveren'.
  4. Rond vervolgens het registratieproces af en je kunt beginnen met kijken!


Voorwaarden

- Dit aanbod is alleen geldig voor AH Premium leden.

- De vouchercode is alleen geldig voor nieuwe leden van Cheflix en kan maximaal 1x per account worden gebruikt.

- De uiterste datum om je vouchercode te activeren is 31 maart 2025. Na de uiterste datum is de vouchercode niet meer geldig.

- Cheflix brengt eenmalig € 0,02 in rekening om jouw gegevens te valideren. Na afloop van de actieperiode wordt het abonnement automatisch verlengd naar een jaarabonnement tegen het reguliere tarief. Indien je dit niet wenst kun je in de actieperiode eenvoudig jouw abonnement stopzetten in jouw account.

- In geval van annulering ontvang je geen geld terug of een vervangende voucher.

- Op de registratie bij Cheflix zijn de Algemene Voorwaarden van Cheflix van toepassing.

Toon meer