Apenheul

Adviesprijs
15.50 AH Premium
Helaas, uitverkocht
15.50 AH Premium
Adviesprijs

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Het leukste dagje uit tussen de loslopende apen!

 • Het boeken van een datum en tijdslot voorafgaand aan je bezoek is verplicht via apenheul.nl/webshop (de button ‘Ik heb al een entreebewijs’).
 • LET OP: je verkrijgt alleen entree tot Apenheul op vertoon van zowel het e-ticket dat je van Albert Heijn ontvangt als de tijdslotsreservering van Apenheul! Indien één van deze documenten ontbreekt kan er geen toegang tot het park worden gegeven.
 • Ook voor kinderen t/m 2 jaar heb je een geldig (gratis) ticket met datum en tijdvak nodig. Bestel dit ticket via apenheul.nl/webshop via de button ‘Ik heb nog geen entreebewijs’
 • Tickets zijn geldig t/m 6 november 2022
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Herken jezelf in Apenheul
Apenheul is al meer dan 50 jaar hét leukste dagje uit tussen de loslopende apen! In dit prachtige groene park op de Veluwe beleef jij een unieke ervaring tussen ruim 300 apen. En daarvan loopt de helft los tussen de bezoekers! Een dagje apen spotten is niet alleen bijzonder maar ook leerzaam én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen. Tijdens je bezoek kom je niet alleen meer te weten over de apen, maar ook over jezelf. Heb jij slimme orang-oetantrekjes? Ben jij net zo energiek als een doodshoofdaapje? Of net zo stoer als een gorilla? Herken jezelf in één van de ruim 35 apensoorten in Apenheul!

Dit unieke apenpark blijft je verrassen. Klim en klauter als een aap in één van de vele speeltuinen, wandel langs het grootste insectenhotel ter wereld, bezoek de presentaties van de dierverzorgers en zie welke apenstreken gorillajong Kiango uithaalt. Nu al benieuwd op welke aap jij het meest lijkt? Doe dan voor je bezoek de apentest op de website.

Bijzondere activiteiten
In Apenheul is niet alleen altijd wat te zien en te leren – er is ook altijd wat te beleven! Maak je bezoek nog leuker met yoga bij de orang-oetans, geniet van een zondags ontbijt met uitzicht op de apen of volg een workshop voor vrijgezellen! En speciaal voor kinderen hebben we een stoer arrangement: Expeditie Poeponderzoek. Slinger voor nog meer leuke activiteiten in ons park snel naar apenheul.nl!

Praktische informatie

Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Goed om te weten:

 • LET OP: je verkrijgt alleen entree tot Apenheul op vertoon van zowel het e-ticket dat je van Albert Heijn ontvangt als de tijdslotsreservering van Apenheul! Indien één van deze documenten ontbreekt kan er geen toegang tot het park worden gegeven.
 • Het entreebewijs dat je van Apenheul ontvangt kan ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet; printen is niet nodig.
 • Is je tas niet goed afsluitbaar met een rits? Leen dan bij binnenkomst een 100% aapvrije tas.
 • In Apenheul kun je eenvoudig online bestellen en veilig en gemakkelijk contactloos betalen met je pinpas, mobiele telefoon of Apenheulgeld (te koop in de webshop van Apenheul of bij de entree).
 • Het is ongeveer 10 minuten lopen vanaf de parkeerplaats naar de entree van Apenheul.
 • Lees voor je bezoek aan Apenheul het parkreglement op www.apenheul.nl/parkreglement.
 • Op apenheul.nl vind je alle informatie voor jouw dagje Apenheul.

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Let op: dit is niet je entreebewijs! Je dient nog een datum en tijdslot te boeken voorafgaand aan je bezoek. Dit kan via apenheul.nl/webshop via de button ‘Ik heb al een entreebewijs’. Neem zowel de e-tickets die je van Albert Heijn ontvangt als je tickets met datum en tijdvak van Apenheul mee op de dag van bezoek.

LET OP: Laat zowel het e-ticket als de tijdslotreservering van Apenheul zien bij de entree van het park. Indien één van deze documenten ontbreekt kan er geen toegang tot het park worden gegeven.


Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 6 november 2022.

- Het boeken van een datum en tijdslot voorafgaand aan je bezoek is verplicht. Dit kan via apenheul.nl/webshop via de button ‘Ik heb al een entreebewijs’.

- Je verkrijgt alleen entree tot Apenheul op vertoon van zowel het e-ticket dat je van Albert Heijn ontvangt als de tijdslotsreservering van Apenheul! Indien één van deze documenten ontbreekt kan er geen toegang tot het park worden gegeven.

- Ook voor kinderen t/m 2 jaar heb je een geldig (gratis) ticket met datum en tijdvak nodig. Bestel dit ticket via apenheul.nl/webshop via de button ‘Ik heb nog geen entreebewijs’.

- Lees voor je bezoek aan Apenheul het parkreglement op www.apenheul.nl/parkreglement.

- Entreebewijzen worden gecontroleerd bij de entree van Apenheul en kunnen slechts eenmalig gebruikt worden.

- Bij aankoop van een ticket zijn de voorwaarden van het desbetreffende uitje van toepassing, kijk op de website van het uitje.