25% korting op je Blendle Premium abonnement

Helaas, uitverkocht

Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Blendle is jouw hoogstpersoonlijke digitale nieuwskiosk. Blendle geeft je toegang tot meer dan 100 kranten en tijdschriften, waardoor je al je favoriete leesvoer binnen handbereik hebt. En dat alles in één app! 

Het moeten kiezen tussen kranten en/of tijdschriften is verleden tijd. Met Blendle heb je slechts één abonnement nodig om toegang te krijgen tot oneindig veel leesvoer, van LINDA. tot aan De Groene Amsterdammer. Bovendien ontvang je iedere dag een (voorgelezen) nieuwsoverzicht en een selectie van artikelen op basis van jouw persoonlijke leesvoorkeuren. 

Naast het kunnen lezen van alle razend interessante artikelen, beluister je de interessantste artikelen van de dag terwijl je op de fiets zit, aan het koken bent of in de sportschool staat. 

Kom je er door ons brede aanbod even niet uit? Geen probleem, want wij vroegen een aantal bekende Blendelaars een selectie te maken van hun favoriete artikelen. Onder andere Chantal Janzen, Frank Evenblij en Gregory Sedoc delen op Blendle hun selecties.

Op deze pagina kun je een kortingsvoucher bestellen door het product in het mandje te doen en de bestelling te plaatsen.

Je ontvangt een unieke vouchercode waarmee je op de de verzilverpagina van Blendle je abonnement kunt afsluiten en het abonnement betaalt. Deze link staat in de e-mail met de vouchercode

Let op: deze actie geldt alleen indien je AH Premium member bent!

  • Deze actie loopt t/m 31-12-2023. de promotieperiode gaat in na activatie.
  • Je kunt dit abonnement slechts 1x activeren
  • Deze actie is niet inwisselbaar voor geld en/of andere producten. 
  • De actie is niet te combineren met andere aanbiedingen, acties en promoties. 
  • De ze actie is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. 
  • Het abonnement stopt na de looptijd (te weten 12 maanden en 14 dagen) automatisch en gaat niet over in een ander abonnement, tenzij Deelnemer zelf actie onderneemt om een nieuw abonnement te starten.
  • Deze promotie is alleen geldig in Nederland.